Kategórie:

Headrush Prime

Poštovné zadarmo

Výrobca: HEADRUSH
Katalógové číslo: 8001693714
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 5

Vďaka pokročilému viacjadrovému procesoru s obrovskou knižnicou vstavaných gitarových FX, emulácií zosilňovačov, kabín a mikrofónov, inteligentnému klonovaniu zosilňovačov/pedálov a IR načítaniu, najlepšiemu looperu vo svojej triede a kompletnej sade vokálnych FX (vrátane štandardného Antares Auto-Tune) je HeadRush Prime najvýkonnejší, najvšestrannejší a najrealistickejšie znejúci floorboardový FX procesor vôbec. Vysoké rozlíšenie a mimoriadne citlivý 7-palcový displej umožňuje dotykom, potiahnutím a ťahaním okamžite vytvárať a upravovať vaše rigy bezprecedentne jednoduchým spôsobom. Prime je umiestnený v oceľovom šasi pripravenom na cesty, má 12 nožných spínačov s individuálnymi RGB indikátormi a OLED displejmi scribble strip, zabudovaný expression pedál s toe-switchom a je vybavený všetkými vstupnými a výstupnými pripojeniami, ktoré potrebujete, vrátane Wi-Fi a Bluetooth audio pripojenia. HeadRush Prime je dokonalý nástroj pripravený na akúkoľvek domácu, skúšobnú, pódiovú alebo štúdiovú session.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 1 195 EUR
 

Srdcom HeadRush Prime je 7-palcový dotykový displej (exkluzívna patentovaná technológia) a intuitívne používateľské rozhranie orientované na hudobníkov - doslova sa ho dotknite, potiahnite prstom a ťahajte a pustite, aby ste mohli okamžite vytvárať a upravovať gitarové, basové a vokálne zostavy s úžasnou rýchlosťou a presnosťou. Veľký displej poskytuje jasnú spätnú väzbu aj pri živom hraní, najmä pri ladení tónov pomocou expression pedálu v režime "Hands-Free Mode". Všetko na HeadRush Prime je navrhnuté tak, aby ste mohli jednoducho, rýchlo a intuitívne skočiť do práce a vytvoriť úžasne znejúce rigy v priebehu niekoľkých sekúnd.

HeadRush Prime obsahuje neustále sa rozširujúcu knižnicu vstavaných gitarových FX, emulácií zosilňovačov, kabín a mikrofónov, klonov zosilňovačov, impulzných odoziev, ako aj kompletnú sadu vokálnych FX (vrátane štandardného Antares Auto-Tune)! Ide o prémiové emulácie najcennejších gitarových a štúdiových zariadení s bezprecedentnou presnosťou a prirodzenou dynamickou odozvou. Táto knižnica sa pravidelne rozširuje prostredníctvom aktualizácií firmvéru (dostupných prostredníctvom zabudovaného pripojenia Wi-Fi alebo pripojenia USB k počítaču Mac/ PC), ktoré pridávajú nové funkcie na základe požiadaviek a spätnej väzby používateľov.

HeadRush Prime je vybavený patentovanou technológiou klonovania novej generácie, ktorá vám umožňuje výrazne rozšíriť knižnicu vstavaných zosilňovačov a FX pomocou skutočného vybavenia. HeadRush Amp Cloner presne zachytáva zvuk, dynamiku a hlavne pocit z vašich obľúbených butikových, vintage a moderných zosilňovačov, predzosilňovačov, distortion pedálov, overdrive pedálov a dokonca aj fuzz pedálov.
Používanie zariadenia HeadRush Amp Cloner je také jednoduché, ako pripojenie cieľového zariadenia k zariadeniu HeadRush Prime a postupovanie podľa jednoduchých pokynov zobrazených na 7-palcovom dotykovom displeji. Po dokončení procesu klonovania môžete vykonať flexibilné úpravy, napríklad odstrániť zvuk reproboxu z klonu zosilňovača, aby ste mohli svoj klon používať s rôznymi modelmi kabinetov alebo impulznými odozvami.
HeadRush Prime je vybavený vstavaným pripojením Wi-Fi, ktoré sa môže priamo pripojiť k úplne novému HeadRush Cloud prostredníctvom miestnej siete Wi-Fi. HeadRush Cloud je bezplatná služba pre všetkých používateľov HeadRush, kde si môžu prezerať, testovať a sťahovať exkluzívne platformy a klony vytvorené celou komunitou HeadRush vrátane predstavených umelcov. Používatelia môžu rýchlo vyhľadávať a filtrovať podľa najčastejšie sťahovaných a najobľúbenejších rigov a môžu vyhľadávať aj podľa ďalších parametrov, napríklad podľa žánru. HeadRush Cloud je dokonalým zdrojom informácií, ak chcete zistiť, ako rýchlo vytvoriť tón ako váš gitarový hrdina, alebo keď len hľadáte inšpiráciu na vytvorenie nového zvuku.

HeadRush Prime sa po vybalení z krabice dodáva s viac ako 300 dokonale zachytenými impulznými odozvami. Tie boli starostlivo vytvorené v štúdiu nachádzajúcom sa v Anglicku s niektorými z najhistorickejších gitarových kabinetov od Marshall, Fender, Vox, Orange a ďalších! Jednoduché je aj nahrávanie vlastných IR tretích strán prostredníctvom funkcie drag-and-drop pri pripojení cez USB alebo priamo z Dropboxu cez zabudované WIFI Prime. HeadRush Prime má prakticky neobmedzené úložisko pre IR s dĺžkou samplu 1024 a 2048.

HeadRush Prime je prvý FX procesor na svete s možnosťou načítania skladieb priamo z Dropboxu cez Wi-Fi na cvičenie alebo rýchlejšie učenie skladieb. Po načítaní skladby môžete zacyklovať a spomaliť zložité úseky, ako aj meniť výšku tónu nahor alebo nadol v poltónoch, aby ste sa rýchlo naučili skladby v nových tóninách. Prime sa dokáže pripojiť a prehrávať zvuk z akéhokoľvek mobilného zariadenia podporujúceho technológiu Bluetooth, čo vám otvára možnosť využívať mnoho ďalších služieb streamovania a digitálnych lekcií. Či už pracujete na transkripcii svojich obľúbených gitarových sól, rozširujete svoje znalosti o akordových hlasoch, alebo sa len snažíte naučiť cover piesne na svoje ďalšie vystúpenie, HeadRush Prime má na palube všetko, čo potrebujete na rýchle zvládnutie práce.

HeadRush Prime je umiestnený v odolnom oceľovom šasi pripravenom na cesty a obsahuje mnoho premyslených funkcií pre použitie na pódiu, vrátane neuveriteľne jasných farebne priraditeľných LED diód a prispôsobiteľných OLED popisovateľných prúžkov, ktoré zobrazujú aktuálne priradenie a stav každého z 12 nožných spínačov pre každú zostavu. Dokonca môžete ťahaním a púšťaním vytvárať zoznamy setov (vlastné poradie rigov) pre svoje vystúpenia. HeadRush Prime je skutočne pohodlný a kompaktný spôsob, ako si na blízke či vzdialené pódiá priniesť všetky najlepšie klasické vintage a moderné zariadenia, ktoré kedy budete potrebovať, bez toho, aby ste rozbili banku (alebo svoj chrbát).

Navigácia medzi rôznymi režimami pedálov nebola nikdy jednoduchšia! Prepínajte medzi režimami Stomp Mode, Rig Mode, Hybrid Mode, Setlist Mode alebo Song Mode za chodu. Stačí podržať pravý horný nožný spínač a rýchlo preskakovať medzi režimami. Pomocou režimu hands-free editácie môžete upraviť akýkoľvek parameter bez toho, aby ste sa museli zohýbať. Podržte nožný spínač priradený k modelu, ktorý chcete upraviť, vyberte parameter a pomocou vstavaného expression pedálu dolaďte nastavenia!

HeadRush Prime je vybavený najlepším vstavaným looperom vo svojej triede, ktorý môžete použiť na vrstvenie partov počas vystúpení alebo ako nástroj na písanie skladieb, keď vás napadne inšpirácia. Každá slučka má maximálnu dĺžku 5 minút a naraz pojme až neuveriteľných 20 minút navrstveného zvuku! Po dokončení môžete svoje slučky uložiť ako súbory .WAV a exportovať ich do počítača Mac/PC vis USB Transfer Mode a zdieľať ich so svetom. Môžete tiež importovať súbory .WAV a používať looper ako prehrávač sprievodných stôp a môžete ho ľahko synchronizovať s externými zariadeniami MIDI, ako sú bicie automaty.

Viacjadrový procesor HeadRush Prime poskytuje pokročilé prepínanie presetov bez prestávky s využitím prelievania koncov reverbov/delayov, čo znamená, že koncové efekty reverbov alebo delayov vo vašej zostave môžete nakonfigurovať tak, aby sa naďalej ozývali pri zmene presetov alebo vypnutí efektov reverbov a delayov v samotnej zostave. Pri zmene presetu nedochádza k prerušeniu signálu reverbu a/alebo delayu, takže zmeny za pochodu znejú plynulo a bezproblémovo, rovnako ako pri profesionálnom štúdiovom nahrávaní.

Pripojenie USB zariadenia HeadRush Prime otvára svet nahrávania alebo reampingu priamo do počítača. Po pripojení zariadenia HeadRush Prime k počítaču môžete vybrať a používať zariadenie HeadRush Prime ako 24-bitové zvukové rozhranie s frekvenciou 96 kHz! Pri výbere možnosti reampingu môžete pridať tónové zafarbenie zosilňovača do vopred nahraného zvukového signálu - v tomto prípade posielate zvuk z vášho DAW cez HeadRush Pedalboard a potom ho nahrávate späť do vášho DAW. Nahrávací profesionáli na celom svete vedia, že reamping šetrí drahocenný čas v štúdiu, a HeadRush Prime to umožňuje ľahšie ako kedykoľvek predtým.

HeadRush Prime sa bezproblémovo asimiluje do vašej súčasnej zostavy so všetkými pripojeniami, ktoré potrebujete na zvládnutie akejkoľvek situácie pri vystúpení. Zadný panel Prime je nabitý vstupmi a výstupmi, vrátane ¼-palcového vstupu pre gitary, Combo XLR+¼-palcového vstupu s prepínateľným 48V fantómovým napájaním pre mikrofóny, (2) XLR výstupy s prepínateľným uzemnením, (2) ¼-palcové TRS výstupy prepínateľné medzi zosilňovačom alebo linkovou úrovňou, ⅛-palcový slúchadlový výstup a 5-pinové MIDI vstupy a výstupy. Prime je tiež vybavený vstavanou ¼-palcovou stereo FX slučkou na integráciu pedálov a externého vybavenia v ktoromkoľvek bode vášho signálového reťazca a umožňuje pokročilú integráciu do vašej zostavy prostredníctvom metódy štyroch káblov. Okrem toho je k dispozícii ¼-palcový výstup externého zosilňovača, ktorý možno použiť na prepínanie medzi čistými a špinavými kanálmi alebo prepínanie iných nastavení nožného prepínača na pripojenom tradičnom gitarovom zosilňovači. Okrem vstavaného Wi-Fi a Bluetooth audio pripojenia je Prime vybavený aj USB-A vstupom na import/export súborov priamo z/do USB disku, ako aj na pripojenie externých USB-MIDI kontrolérov. HeadRush Prime zjednocuje vaše existujúce vybavenie a zároveň otvára svet nových zvukových možností.



Technické parametre:
  • Typ: Multi-FX
  • Počet efektov: 65+
  • Vstavaná ladička: Áno
  • MIDI interface: Áno
  • Efektová slučka: Áno
  • Farba: Čierna
  • Vstupy: 3,5 mm Jack AUX IN, Jack 6,3 mm TS, Return, XLR Mic
  • Výstupy: XLR (2 x), Jack 6,3 mm TS (2 x), Return (2 x), Konektor pre slúchadlá 6,3 mm TRS, MIDI OUT, USB-B
  • USB: Áno
  • Vstup na mikrofón: Áno
  • Vstup nožného spínača: Áno
  • Slúchadlový výstup: Áno
  • DI výstup: Áno
  • Vstavané efekty: Áno
  • Reverb: Áno
  • Kompresor: Áno
  • Balenie obsahuje: Napájací kábel, USB kábel, Manuál
  • Prevádzka na batérie: Nie
  • Napájanie: 100V - 240V
  • Výška (cm): 8,22
  • Šírka (cm): 64,2
  • Hĺbka (cm): 34,1
  • Hmotnosť netto (kg): 7,6
  • Krajina pôvodu: Čína

 
headrush_prime1headrush_prime1
headrush_prime2headrush_prime2
headrush_prime3headrush_prime3
headrush_prime4headrush_prime4
headrush_prime5headrush_prime5
headrush_prime6headrush_prime6
headrush_prime7headrush_prime7

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky