Kategórie:

Lakland Skyline 44-AJ Transparent Charcoal, Rosewood

na_sklade.gif Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: LAKLAND
Katalógové číslo: L44AJRTCH
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Predvádzací kus v predajni.

Hľadáte skvele hrajúcu a znejúcu basu ? Elektrická basgitara Skyline 44-AJ od Lakland, vám dáva pocit a extrémny tonálny rozsah, ktorý potrebujete na hranie akéhokoľvek štýlu. Či už ste prstový hráč, ktorý v R&B kapele vydáva plynulé low-endové údery, alebo náročný hráč technický hráč, ktorý rád hrá rýchlo basové linky, nájdete vo svojom Lakland Skyline 44-AJ. Je to preto, že Skyline 44-AJ kombinuje harmonicky bohatý zvuk močiarneho jaseňa a javora so širokým tonálnym rozsahom Lakland's Vintage Wound single-coil snímačov. Kúpte si Lakland Skyline 44-AJ basu od Big Music ešte dnes!

 
 ks
Doporučená cena s DPH: 1 340 EUR
Ušetríte 25 %
Vaša cena s DPH: 999 EUR
 

Lakland's Skyline 44-AJ má klasický a rozpoznateľný tvar tela s nádherným fládrovaným javorom. Skyline 44-AJ vám dokonca ponúka rovnaké prispôsobené krivky a kobylku ako pôvodná americká US verzia. Snímače Lakland Vintage Wound s jednou cievkou poskytujú čistý tón s množstvom definícií.

Lakland Skyline 44-AJ vám ponúka absolútne impozantný rozsah použiteľného basového zvuku, od tupých tónov krku, ktoré sú ideálne pre R&B, až po prskajúci, agresívny, rockový útok na kobylku. Je to vďaka dvojici snímačov Lakland Vintage Wound s jednou cievkou. Tieto mimoriadne jednocievkové basové snímače dávajú Skyline 44-AJ druh čistoty na nízkych frekvenciach, ktorú by ste očakávali od klasických P Bass, ale s pridanou ostrosťou a špičkovou definíciou. Vďaka tomu je Skyline 44-AJ skvelou basou pre širokú škálu hudobných štýlov a techník hrania.

Pod svojím pozoruhodným duom snímačov Lakland ponúka basgitara Lakland Skyline 44-AJ dokonalú kombináciu tónových drevín, ktorá vám poskytne harmonicky bohatý a tvrdý zvuk ako žiadny iný. A čo viac, jeho hladko tvarované jaseňové telo robí z Skyline 44-AJ jednu z najpohodlnejších basgitár a jej masívny javorový krk dodáva extra úder a výdrž každej note, ktorú zahráte. Lakland Skyline 44-AJ 4-strunová pevná elektrická basgitara.

  • Skvele hrajúca aktívna elektrická basa
  • Všestranná basgitara, ktorú môžete použiť na akúkoľvek techniku hry alebo hudobný štýl
  • Tvarované jaseňové telo poskytuje rezonančný, plný tón
  • Snímače Lakland Vintage Wound s jednou cievkou vám poskytnú klasický zvuk J Bass s extra ostrými výškami a fenomenálnym rozlíšením pri nízkych frekvenciách
  • Aktívny onboard 3-pásmový predzosilňovač Bartolini
  • Javorový krk s palisandrovým hmatníkom pôsobí úžasne a poskytuje vynikajúcu výdrž a úder
  • 4-sedlový Lakland Dual Access Bridge umožňuje rýchlu a jednoduchú výmenu strún a zároveň pojme širokú škálu typov strún


 
lakland_skyline_44aj-1lakland_skyline_44aj-1
lakland_skyline_44aj-2lakland_skyline_44aj-2
lakland_skyline_44aj-3lakland_skyline_44aj-3
lakland_skyline_44aj-4lakland_skyline_44aj-4
lakland_skyline_44aj-5lakland_skyline_44aj-5
lakland_skyline_44aj-6lakland_skyline_44aj-6
lakland_skyline_44aj-7lakland_skyline_44aj-7
lakland_skyline_44aj-8lakland_skyline_44aj-8

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky