Kategórie:

Lexicon Lambda

Poštovné zadarmo

Výrobca: LEXICON
Katalógové číslo: LE LAMBDA
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7

Necelé dva roky po uvedení desktop recording štúdia Lexicon Omega prichádza na trh jej mladšia sestra Lambda. Užívatelia si tak budú môcť pre svoje domáce štúdio vybrať z dvoch modelov.

Rovnako ako u predchádzajúceho modelu Omegy, je v systéme Lambda zastúpený USB I / O mix a reverbový VST plug-in Lexicon Pantheon. Takisto nahrávacie softvér, distribuovaný spoločne s prístrojom, je osvedčený Cubase LE od Steinberga pre verzie PC i MAC.

 
 ks
Vaša cena s DPH: 111 EUR
 

Lambda je vybavená dvoma mikrofónovými XLR vstupmi s predzosilňovačmi dbx, s TRS insertmi a fantómovým napájaním. Prepojiteľnosť zvyšujú u lambda dva symetrické TRS 1/4" linkové vstupy a dva linkové výstupy, slúchadlový výstup na jack 3,5 mm na prednom paneli, vedľa neho nástrojový vysokoimpedančný vstup a MIDI I / O.


Lexicon Lambda vie pracovať so štyrmi kanálmi pri rozlíšení 44,1 alebo 48 kHz / 16 alebo 24 bitov. Užívateľ môže nahrávať dve stopy naraz a to až zo štyroch vstupov. Mikrofónny a linkové vstupy majú samostané nastavenie úrovňou signálu pri monitoringu a LED indikátory špičiek. Oproti karte Lexicon Omega nemá Lambda S / PDIF rozhranie. Zato cena bude je nižšia, takže tento výrobok poteší najmä tých užívateľov, ktorí si za skromný peniaz zaobstarávajú domáce nahrávacie štúdio ale nechcú robiť kompromisy v kvalite.

 

Alternatívna ponuka

Kat.číslo Názov s DPH
LE OMEGA Lexicon Omega Studio 123 EUR

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky