Kategórie:

Yamaha PSR-E283

Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: YAMAHA
Katalógové číslo: PSR-E283
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Výhodne nakúpte aj príslušenstvo v sade – stojan, slúchadlá, stoličku alebo lavičku. Pošlite nám svoj kontakt a vypracujeme Vám výhodnú cenovú ponuku.
Chcem výhodne kúpiť aj príslušenstvo v sade.


Zapojte sa do zábavy! Základný model keybaordu Yamaha pre začiatočníkov vás motivuje a zabaví zároveň - posunie vašu hru na vyššiu úroveň. Model PSR-E283 vám poskytne všetky nástroje, ktoré vás budú baviť a umožnia vám cvičiť, aj keď hráte úplne prvýkrát, s 401 autentickými zvukmi, zábavnými zvukovými efektmi a stimulujúcimi výukovými funkciami, vrátane režimu Quiz.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 197 EUR
 

VIAC RADOSTI Z HRY!
Okrem mnohých krásnych klavírnych zvukov má tento keyboard širokú škálu ďalších realistických zvukov, vrátane gitár, basgitar, bicích a perkusií, a dokonca aj zábavné zvukové efekty, vrátane štekajúcich psov a mňaukajúcich mačiek. Pri hraní alebo cvičení si môžete vybrať svoje obľúbené zvuky. A vychutnať si úžasnú expresivitu zvuku klavíra Yamaha - vstavaného v tomto keyboarde!

ZÁBAVA PRI CVIČENÍ
Tento keyboard, ktorý obsahuje rôzne zvukové kvízy, ktoré pomáhajú trénovať váš sluch pri hraní a tiež rôzne vstavané skladby s praktickými funkciami výukových lekcií, vás prevedie vašou hudobnou cestou, či už ste na akejkoľvek úrovni. K dispozícii je funkcia, ktorá hodnotí vaše výkony, takže môžete efektívne zlepšovať svoje zručnosti - a baviť sa pri tom!

HRANIE S SPRIEVODNOU KAPELOU
Tento keyboard obsahuje aj funkciu Smart Chord, ktorá umožňuje ľahko hrať správne akordy – iba jedným prstom – a má tiež funkciu Style, ktorá automaticky poskytuje hudobný sprievod (rytmický a basový sprievod), ktorý môžete spustiť jednoduchým zahraním základného tónu akordu. Aj keď ste sami, môžete si užiť hranie, akoby ste hrali s celou sprievodnou kapelou!


  • 410 vysoko kvalitných zvukov, 150 automatických sprievodných štýlov
  • 122 skladieb, spěvník s jednoduchým notovým zápisom (dostupný na stiahnutie na webe)
  • Výuková funkcia (3 kroky)
  • Smart Chord
  • Režim Quiz
  • Režim Duo
  • Funkcia nahrávania
  • Port AUX IN na pripojenie externého audio zariadenia
  • Stereo reproduktory (2x 12cm / 2x 2.5W)
  • Prevádzka na batérie (6x AA)


 
yamaha-psr283-1yamaha-psr283-1
yamaha-psr283-2yamaha-psr283-2
yamaha-psr283-3yamaha-psr283-3
yamaha-psr283-4yamaha-psr283-4
yamaha-psr283-5yamaha-psr283-5
yamaha-psr283-6yamaha-psr283-6

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky